Thursday 14 April 2016

Do it like Beyoncé

Ναι ξερω... Περιμένατε ποστ για την Athens Xclusive Designers Week και εχω καθυστερήσει...
Ξερω ξερω... Θέλατε λίγα σόου παραπανω και κανενα βιντεάκι... Να σας πω και πως τα πέρασα (δεν τρελάθηκα αυτη τη φορά. Καθολου ομως...!!! Αλλα αυτο ειναι αααααλληηηηη ιστορία ;-) ) 
Σας το εχω έτοιμο η αλήθεια ειναι, αλλα με καθυστερούν λιγο τα νεα απο το εξωτερικό και τι αλλο; 

Ο χαμός με την Beyoncé.! 
Τι εκανε πάλι θα αναρωτηθείτε όσοι δεν ακολουθείτε είτε αυτή είτε μεγαλα σάιτ και μαγαζιά του εξωτερικού (βλ. Topshop, Nordstrom etc..) στα social media.! 


Λοιπον, η φιλενάδα Μπία (το ελληνικό του Beyoncé) λάνσαρε, σήμερα κιόλας, sportswear/leisurewear για την μέση κοπελίτσα που θελει να γυμναζεται με στυλ (ή να κανει πως γυμνάζεται.! Αλήθεια, γιατι προσποιηστε απλα για τις φωτογραφίες και δεν εκμεταλλεύεστε απλα το γεγονός οτι ντυθήκατε που ντυθήκατε αθλητικά, γιατι να μην βγάλετε και κατι παραπανω απο αυτο εκτός απο φωτό; Π.χ.: εκγύμναση, ηρεμία, ευεξία, αντοχή... Οχι ε;) 

Η συλλογή της αυτη ονομάζεται Ivy Park (βρείτε τη στο ινσταγκραμ @weareivypark) και πωλείται σε διάφορα ηλεκτρονικά και μη μαγαζιά του εξωτερικού. Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε κατι (εφ όσον δεν εξαντληθούν ολα σαν τα Kanye x Adidas παπουτσάκια.!) ειναι ον-λάιν μέσω του σάιτ του topshop.! 

Για αρχή ρίξτε μια ματιά... Και ειλικρινά θελω να δω αν σας αρεσανε ή οχι. 
(Εγω το μπουστακι θα το φόραγα παντως 👊💪) 


Και αν δεν ειστε φαν της γυμναστικής, οριστε μια ωραια δικαιολογία ν αρχίσετε.! 

Do it like Beyoncé!!!! 👊💪

Xxx,
A. 






No comments:

Post a Comment

Let me know what you think. I always care! xD