Tuesday 26 November 2013

The Best and Worst of the AMA's 2013!

Βασικά δεν θα κάνουμε μεγάλο intro γιατί ο τίτλος τα λέει όλα απο μόνος του!
Έχουμε ετοιμάσει όμως αυτούς που μας αρέσανε πολύ, κάποιους που μας διχάσανε λιγάκι, και κάποιους που μάλλον απολύσανε ήδη τον στυλίστα τους για το αποτέλεσμα!

Δικοί σας! xx

Μας αρέσανε: 


Ιδιαίτερα το Oscar de la Renta της Katy Perry, το total look της Jennifer Hudson, που δεν θυμίζει τίποτα αυτό στο οποίο την πρωτογνωρίσαμε (Dream Girls) και οι αδερφές Jensen που πάλι καλά να λέμε δεν έχουν μοιάσει τρομερά στις ετεροθαλείς αδερφές τους Kardashians!!!

























Απολαύσαμε:


τις Taylor Swift και Rihanna που για μια φορά ΔΕΝ φοράγανε την καθιερωμένη τους μακριά "τουαλέτα"!

Bonus Points: το sleek, minimal χτένισμα της Rihanna σε συνδυασμό με το bondage outfit της! WIN!!! 











Απορήσαμε:

με το παντελόνι (δέρμα; δερματίνη; coated;;;; ) του Jesse McCartney, όχι οτι το πουκάμισο/παπιγιόν του βοήθησαν ιδιαίτερα, αλλά το σώζει το σακάκι κι η μονοχρωμία!
και όσον αφορά την Kesha στα δεξιά, like στο γεγονός οτι δεν είναι βαμένη σαν goth/punk/emo teenager της απόκριες! like στο παπουτσάκι (όσο φαίνεται τουλάχιστον!) αλλα να... αυτό τον φραμπαλά στα δεξιά της τι τον ήθελε μωρέ; Δεν πίστευε πως ξεχώριζε αρκετά με αυτό το δίχρωμο (?!?) μαλλί;;; 
Αχ,Αχ,Αχ!!!





Αμφιβάλαμε:

Τι μπορεί να σκεφτόντουσαν οι στυλίστες όταν στείλανε την Lil' Mama στο κόκκινο χαλί με πράσινο μαλλί και φόρεμα εμπνευσμένο απο την ταινία "Hunger Games";;;

Για ποιό λόγο να βάλεις tea length, μακρυμάνικο και φραμπαλαδιάρικο φορεματάκι αγαπητή μου Kelly Osbourne αφου ξέρεις πως να μωρέ, δεν είσαι και η πιο καλλίγραμμη κοπελίτσα, και δεν σε κολακεύει ιδιαίτερα κάτι που δεν αγγαλιάζει τις καμπύλες σου αλλα τις μεγαλώνει αντί να τις αναδυκνύει!!!

Αμ, το άλλο, η αγαπητή μας Heidi απο δω που μπερδεύτικε μωρέ, νόμιζε πως θα πήγαινε να χορέψει salsa στο "Dancing with the stars" μάλλον, αν σκεφτείτε πως το συνολάκι της είναι τέλειο για αυτό τον χορό, για το κόκκινο χαλί πάντως.... μμμ... μπα! 

Σόρρυ Heidi! Σ αγαπάμε, αλλά #NOT !!!












Φιλιά απο μένα!
Athenouka! xx

No comments:

Post a Comment

Let me know what you think. I always care! xD